Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Προώθηση Ελαιοτουρισμού στην Κρήτη
Υψωμένη Ελιά και Μουσείο Λαδιού Βατολάκκου, 
Τσιράκειο Ίδρυμα, Βοτανικό Πάρκο
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αρναουτάκης Σταύρος Περιφερειάρχης Κρήτης
Μαρινάκης Γιώργος Πρόεδρος ΣΕΔΗΚ, Δήμαρχος Ρεθύμνου
Μαλανδράκης Γιάννης Δήμαρχος Πλατανιά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι Οργανωτές της περιηγητικής Ημερίδας:
«Προώθησης Ελαιοτουρισμού στην Κρήτη» που θα  πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, 10.00 -14.30 σας προσκαλούν και θα το θεωρήσουν τιμή τους, εάν συμμετάσχετε σε αυτή.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις και ξεναγήσεις στην «Υψωμένη Ελιά» και στο «Μουσείο Λαδιού» στο Βατόλακκο, εισηγήσεις στο «Τσιράκειο Ίδρυμα» και «Επίδειξη Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου» καθώς και κέρασμα με ελαιοεδέσματα στο «Βοτανικό Πάρκο»
Με εκτίμηση
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Μιχελάκης Νίκος. Δρ .Γεωπόνος, Επιστ. Σύμβουλος ΣΕΔΗΚ
Κώτσογλου Κυριάκος Αντιπερ/χης Τουρισμού & Ηλεκτρ. διακυβέρνησης
Βουλγαράκης Μανούσος Εντ. Σύμβουλος Πρωτογενούς Δ. Πλατανιά
Κουκουλά Ειρήνη Γεωπόνος Δήμου Πλατάνια

Σημείωση: Οι συμμετέχοντες  στην ημερίδα μπορούν να μετακινηθούν ως εξής:
  (α) Με αυτοκίνητα ΙΧ οπότε πρέπει να ευρίσκονται στην Υψωμένη Ελιά στο Βατόλακκο στις 18-11-2022 και ώρα 09.30.
  (β) Με  πούλμαν που θα διατεθεί από τους Οργανωτές δωρεάν και θα ξεκινήσει από το ΚΤΕΛ Χανίων στις 09.00 ακριβώς την Παρασκευή 18-11-2022 και θα επιστρέψει εκεί περίπου στις 17.00 της ίδιας ημέρας. 
  Και στις δυο περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους (όνομα, ιδιότητα, τηλέφωνο) μέχρι την Τρίτη 15-11-22 στο τηλέφωνο 28210 50800 ή στα e-mail acomcha@otenet.gr ή info@sedik.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: