Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

 Ανακοίνωση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου
Παρατηρήθηκε το φαινόμενο, επιτήδειος να πηγαίνει σε καταστήματα, να ζητάει κάρτα paysafe μεγάλης αξίας και αφού το κατάστημα την εκδίδει, αυτός να επικαλείται οτι δεν έχει χρήματα πάνω του και ότι θα επιστρέψει σε λίγο. Ταυτόχρονα όμως ο ίδιος έχει φωτογραφήσει την κάρτα κατά την έκδοση με το κινητό του, χρησιμοποιεί τον κωδικό και εννοείται δεν επιστρέφει ποτέ.
Παρακαλείται οποίος καταστηματάρχης στην Κίσαμο έχει αντιληφθεί κάτι τετοιο το τελευταίο τρίμηνο να καταγγείλει το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που διερευνά την υπόθεση. 
Επίσης, σαν εμπορικός συλλογος σας συστήνουμε όσοι διαθέτετε τερματικά paysafe να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα μεγάλα ποσά και κατά προτίμηση να το τοποθετείτε σε σημείο που δεν έχει οπτική πρόσβαση ο πελάτης.
Εκ του Συλλόγου

Ήδη το Α.Τ Κισάμου έχει προχωρήσει σε προσαγωγή ενός ανδρός που φέρεται οτι έχει εισπράξει μια ίσως και παραπάνω φορές τα χρήματα της κάρτας με αυτόν τον τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: