Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, στα πλαίσια του προνοιακού και κοινωνικού του έργου, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης πολλαπλών δράσεων, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Το δίκτυο αυτό αγκαλιάζει και θεραπεύει τις ανάγκες εκατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας, σε καθημερινή βάση, μέσα από τις προνοιακές και κοινωνικές δομές του Ιδρύματος: 4 Φυσικοθεραπευτήρια, 2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, κ.α. Το τρέχον έτος έχει προσφέρει 70.000 μερίδες φαγητού, 14.000 κιλά τροφίμων σε δέματα, 850 πακέτα με γλυκίσματα κ.α., είδη ρουχισμού σε 240 οικογένειες, κλινοσκεπάσματα, στρώματα σε 55 οικογένειες, κ.α. Για αυτή δε την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου και των Χριστουγέννων ετοιμάζεται να προσφέρει 450 δέματα σε οικογένειες και πρόσωπα της ευρύτερης περιοχής. 
Εξ΄ αιτίας των ανατρεπτικών και δύσκολων συγκυρίων των καιρών μας, οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.   Το Ίδρυμα απευθύνει έκκληση προσφοράς και αγάπης για στήριξη και αρωγή, στα ακόλουθα είδη:        
Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας: Ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμός, ζάχαρη, κ.α.
Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής: καθαριστικά γενικής χρήσης, σαμπουάν, απορρυπαντικά, αφρόλουτρα, χαρτί υγείας, κ.α.
Παραφαρμακευτικό υλικό: Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, κ.α.
Τηλ. Επικοινωνίας 28220 22276, 28220 24164, ΦΑΞ: 28220 23717.
Email: info@annousakeio.gr
ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: