Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ...

Τελικά για ποια ενεργειακή κρίση κουβεντιάζουμε εδώ στην Κίσαμο όταν εδώ και 3 βδομάδες ο δημοτικός φωτισμός δεν σβήνει μέρα νύχτα... και δεν ειναι μόνο η πόλη που ολόκληρες συνοικίες τα φώτα ειναι μονίμως ανοικτά, αλλά όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που στέλνουν φίλοι του blog ακόμα και σε χωριά τα φώτα ανάβουν συνέχεια.
Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις πολίτες έχουν επικοινωνήσει με τον Δήμο Κισάμου αλλά όπως λένε το έργο συνεχίζεται.... όπως και η αδιαφορία.
Τελικά ειμαστε ένας δήμος που ολάκερο το καλοκαίρι δεν είχαμε έγκαιρα ή και σε πολλές περιπτώσεις φωτισμό στους δρόμους μας, αλλά τώρα που χειμώνιασε μάλλον μας επιβραβεύουν για την καλοκαιρινή ταλαιπωρία με το να μην τα κλείνουν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: