Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ

Το αίτημα προς τον Δήμο Κισάμου που έκαναν οι οργανώσεις των παραγωγών αλλά και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί του Δήμου μας, ώστε να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με την έλλειψη εργατών γης και ζητούσαν με επιστολή τους συνάντηση με την δημοτική αρχή, ...έγινε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. Λίγο αργοπορημένα και δίχως βέβαια ο καλεστής να καταφέρει να φέρει τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή που τόσο ήθελε στην συνάντηση ώστε να δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις. Διαβάστηκε απο τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη οι λόγοι της απουσίας του. Πάντως εκπρόσωποι κομμάτων υπήρχαν όπως και βουλευτής, λύση βέβαια δεν πρόκειται να βρεθεί τώρα μιας και όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι.

Πάντως το ΚΚΕ απο τον Σεπτέμβριο είχε κάνει αναφορές στο θέμα αυτό στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης, τονίζοντας το μέγα πρόβλημα που υπάρχει στην έλλειψη εργατών γης.

Καλό ειναι λοιπόν να πάμε στα δανεικά μιας και το κράτος φέτος αδυνατεί να βοηθήσει, απο του χρόνου όμως 5.000 Αιγύπτιοι θα λύσουν το πρόβλημα μας.... αν φυσικά υπάρχει και βεδέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: