Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ

 Ο Δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε σήμερα ότι «διακηρύχθηκε ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: “Διαμόρφωση πάρκου Μάλεμε”, εκτιμώμενης αξίας 282.458,05 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ)».
Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία & Θάλασσα 2014 -2020», στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής» και η σύμβαση θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Είναι εγγεγραμμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2022 του Δήμου Πλατανιά.

Και τα δικά μας θα γίνουν κάποτε μελέτες απλά χρειάζονται χρόνο, χρήμα και να ψάχνεις τα προγράμματα μπας και βρεις κάτι που μπορείς να σου προσφέρει αυτό τσάμπα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία οτι και εμείς θέλουμε να κάνουμε κάτι, ..... αλλά το ψάχνουμε λάθος. Μάλιστα  μεταφέρουμε και στους πολίτες την αισιοδοξία που πιστεύουν οτι θα έχουμε αύριο το πρωί μια έτοιμη μελέτη για να αλλάξουμε την Κίσαμο ... Εμ δεν γίνεται.
Το ίδιο πρόβλημα με την μάνα μου... όλο μου λέει, πάλι μου ξέφυγε το τζόκερ και δεν το "έπιασα" το άτιμο!!! Φυσικό ειναι βρε μάνα της λέω αφού δεν παίζεις πως θα το πιάσεις; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: