Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Επανέναρξη της λειτουργίας του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κισάμου για τα σχολεία αλλά και για παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες, αποφάσισε η δημοτική αρχή Κισάμου.
Ο Δήμος έχει ξεκινήσει τις ενέργειες και προχωρά σε σύμβαση με σχολή οδηγών, για την λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Αν και στόχος ήταν να ξεκινήσει η λειτουργεία από την 1η Νοεμβρίου εντούτοις διαδικαστικά θέματα καθυστερούν λίγο την έναρξη του.
Η λειτουργία του πάρκου θα αφορά κυρίως σχολεία που θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους είτε μέσω του Δήμου, είτε μέσω της σχολή οδηγών που θα αναλάβει την εργολαβία.
Το κονδύλι για την λειτουργία του πάρκου ανέρχεται σε 25.000ε περίπου και εγκρίθηκε πριν λίγες μέρες απο την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: