Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΕΝΑΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CRETAN DAILY CRUISES ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Η Cretan Daily Cruises, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του 2ου Νηπιαγωγείου Κισάμου, χορήγησε έναν βιντεοπροτζέκτορα για τις ανάγκες προβολής εκπαιδευτικού υλικού στα νήπια του σχολείου.
Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο κ. Περικλής Χηνόπουλος,  εκπροσωπώντας την εταιρία επισκέφθηκε το σχολείο. Ο κ. Χηνόπουλος κατά την παράδοση του βιντεοπροτζέκτορα στην υπεύθυνη του νηπιαγωγείου κα Ελένη Κριθινάκη τόνισε: 
- Είναι προτεραιότητα τόσο της εταιρίας μας, όσο και όλων εμάς που την απαρτίζουμε, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να συνδράμουμε αφενός εκεί που υπάρχει ανάγκη, αφετέρου με την όποια προσφορά μας να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της προόδου των παιδιών μας.
Το ελάχιστο που μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε στα παιδιά, που είναι το μέλλον, είναι να τα στηρίζουμε, όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: