Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΔΙΑΒΑΤΑ


Τι γίνεται με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που μάλιστα δεν έχουν ούτε πινακίδες και είναι δεξιά και αριστερά της Ηρώων Πολυτεχνείου; 

Εύλογο ερώτημα από τους κατοίκους εκεί, που όπως φαίνεται και στην φωτο, δεν έχουν ούτε πεζοδρόμιο, αλλά αναγκάζονται να περπατούν στην μέση ενός δρόμου που τις πρωινές αλλά και τις απογευματινές ώρες τα αυτοκίνητα τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες.
Μάλιστα όπως γράφει και το μήνυμα που έφτασε στο blog, 
υπάρχει και πρωτοκολλημένο το παράπονο των κατοίκων στον Δήμο Κισάμου.

Υ.Σ Ας ελπίσουμε ότι η στάθμευση ήταν προσωρινή και θα ελευθερωθεί το πεζοδρόμιο. Πάντως έτσι και αλλιώς πεζοδρόμια δεν έχουμε πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: