Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται η εξής δήλωση του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου: «Συμπάσχοντας και συμμεριζόμενοι τον πόνο, την θλίψη, την οδύνη, την αγωνία και τα δάκρυα των αδελφών μας οι οποίοι επλήγησαν από την θανατική και καταστροφική λαίλαπα των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών, ευχόμεθα και προσευχόμεθα δια την ανάπαυση των ψυχών αυτών και την παρηγορία των οικογενειών των θυμάτων ως και όσων επλήγησαν από την λαίλαπα της φωτιάς. Κατά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία της 29ης  Ιουλίου εις όλους τους Ι. Ναούς της Μητροπόλεως μας θα τελεστούν Τρισάγια και θα αναπεμφθούν προσευχητικές δεήσεις υπέρ αναπαύσεως και παρηγορίας. Επιπροσθέτως καλούμε σε σταυροφορία συλλογής νερού και τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία και θα αποσταλούν μέσω της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, εις τους πληγέντες αδελφούς μας. Ως συντονιστικό όργανο της δράσης αυτής ορίσαμε το Αννουσάκειο Ίδρυμα της καθ΄ ημάς  Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο διαθέτει την δέουσα πείρα, τεχνογνωσία, προσωπικό και κατάλληλους χώρους αποθήκευσης. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν όπως επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6959998589 κ. Πισσάνου, 6955461068 κ. Μαρκετάκη και 6972344267 κ. Αρετάκη. 
Ευχόμεθα ο Θεός να φυλάει τον τόπο, την Χώρα μας και τον κόσμο όλο από παντός είδους καταστροφές, πόνο και οδύνη», καταλήγει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.   
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: