Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

 Μεγάλες ταχύτητες διαφημίζει ο ΟΤΕ αλλά μόνο στα όνειρα τους μπορούν να πάρουν αυτά που χρειάζονται οι καταναλωτές. 
 Μάλλον το δίκτυο είναι σε κακή κατάσταση, ειδικά μέσα στην πόλη και δεν μπορούν να παρέχουν αυτό που πουλούν, με τα γνωστά αποτελέσματα να υπάρχει εκνευρισμός αλλά και καθυστέρηση ειδικά σ' αυτούς που χρειάζονται μεγάλες ταχύτητες. Η 24άρα ταχύτητα είναι όνειρο ή 30άρα μύθος....βολευτείτε με 7-8Mbps και βλέπουμε.
Το θέμα είναι βέβαια οτι γεμίσαμε γραμμές με ίνες όλη την πόλη, όλο τον Δήμο δίχως ακόμα να είναι σε λειτουργία... δίχως να μπορούν να παρέχουν αυτό που πουλούν τα μονοπώλια.
Υπομονή λέει ως του χρόνου....
Και μετά λένε οτι ζούμε στας Ευρώπας.... χαχαχαχ οι Μαλάουι έχουν 50άρα και βάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: