Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

Το 11ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας διοργανώνει και φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, συνεχίζοντας «την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων».
Το 11ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας θα πραγματοποιηθεί από 10 έως και 19 Αυγούστου σε δημοτικό χώρο (Ο.Τ 256) πλησίον παραλίας Δημοτικού Σταδίου, και θα περιλαμβάνει παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτογενή τομέα, οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους στο κοινό, παρουσιάζοντας την παράδοση, τη γεύση και τη μοναδικότητα των κρητικών προϊόντων.
Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί, παραγωγοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου έως τις 31 Ιουλίου 2018.
Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: ΚΕΔΗΚ, κα Βίκυ Μαρακάκη, τηλ.: 2822340200, φαξ: 2822022121, email: koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: