Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Διεθνές Συνέδριο Προγραμματιστών
Σήμερα Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018, άρχισαν στην OAK οι εργασίες του Συνεδρίου “JCrete”, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουλίου 2018. Το “JCrete” αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό Συνέδριο –παγκοσμίως– για θέματα ηλεκτρονικής καινοτομίας στον κόσμο. Στην πραγματικότητα η καινοτομία του –συν τοις άλλοις– έγκειται στο γεγονός ότι το JCrete (http://www.jcrete.org) δεν είναι απλώς ένα Συνέδριο –τουλάχιστον όχι με τη στενή έννοια του όρου– αλλά μία συνάντηση με σκοπό την αλληλογνωριμία και την προαγωγή των Νέων Τεχνολογιών.
     Το Συνέδριο ...
..παρακολουθούν διάσημοι προγραμματιστές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, εξειδικευμένοι στη γλώσσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών «Java», μία από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού. Το φετινό Συνέδριο παρακολουθούν 150 ειδικοί επιστήμονες.  
     Στο πλαίσιο των εργασιών και των συζητήσεων, οι σύνεδροι προγραμματίζουν διάφορες εκδρομές για να γνωρίσουν τον Πολιτισμό και την Παράδοση της Κρήτης.
     Μετά τη λήξη του συνεδρίου, το Σάββατο 28 Ιουλίου (πρωί), θα οργανωθεί όπως κάθε χρονιά, δωρεάν Ημερίδα για παιδιά (JCrete4kids). Είναι μία ευκαιρία για νέες και νέους να προβληματιστούν για την αξία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και να αναζητήσουν νέες προοπτικές, πέρα από τις επιπόλαιες προκλήσεις που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά δίκτυα. Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής αποτελεί εργαλείο και όχι παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: