Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.00 ΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΝΑΚΗ

Η πρώτη συνάντηση αυτών που αγαπούν τον ερασιτέχνη Κισσαμικό θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα μετά τον τελικό του μουντιάλ στο Μαύρο Μώλος στο μαγαζί του Μπαμπουνάκη. Ήδη οι φίλοι της ομάδος το έχουν ανακοινώσει μέσω ιστοσελίδων και προσωπικών λογαριασμών. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και όπως λένε οι φίλοι της ομάδος δεν έχουν να κρύψουν τίποτα απο την δημοσιότητα.
"Κυριακή βλέπουμε τον τελικό και μετά μιλάμε για την ομάδα της καρδιά μας" είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης.
Όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει, να πει την γνώμη του, να ακούσει τις απόψεις δίχως πονηριά, ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος.
Πάντως και η ΠΑΕ σχεδιάζει πριν τις εκλογές μια ανοικτή μάζωξη ..αν και όπως βλέπω τα πράγματα δύσκολα θα τα καταφέρει με τόσα που έχει στην κεφαλή της

Δεν υπάρχουν σχόλια: