Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΚΑΚΗ
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης, για τη δημιουργία ακαδημιών στα Χανιά ανέφερε τα εξής: «Για να διατηρηθεί μία ΠΑΕ στην κατηγορία που αγωνίζεται και να κερδίσει τον σεβασμό όλων πέραν της καλής αγωνιστικής παρουσίας, απαιτούνται και άλλες προϋποθέσεις, οι οποίες συντελούν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα όταν η ΠΑΕ αυτή εκπροσωπεί όλο τον νομό και την πόλη των Χανίων, που έχει ένα μεγάλο όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας μας.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε τη δημιουργία ακαδημιών στα Χανιά, που θα λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα υπό την οργάνωση και καθοδήγηση του έμπειρου και διακεκριμένου Χανιώτη προπονητή κ. Ευάγγελου Πρόκου και των συνεργατών του.
Με τη στήριξη της κοινωνίας των Χανίων η προσπάθεια αυτή ευελπιστούμε ότι θα έχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Όλοι μαζί μπορούμε!».

Υ.Σ Του χρόνου θα παίζουν αντιμέτωπες οι Ακαδημίες της ΠΑΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: