Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

 Η προγραμματισμένη συναυλία του Βασίλη Σκουλά που ήταν να γίνει αύριο στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κισάμου αναβάλλεται, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο οι Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος στο εθνικό πένθος. Η ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία θα ανακοινωθεί προσεχώς. Αντίθετα οι υπόλοιπες που θεωρούνται θρησκευτικά πανηγύρια θα γίνουν κανονικά.
Η ανακοίνωση των Φίλων του Αννουσάκειου ιδρύματος 
Δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα...Η τραγωδία ανείπωτη...Ο Εθελοντικός σύνδεσμος του Αννουσάκειου ιδρύματος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις πληγέντες οικογένειες κι όπως αρμόζει η συναυλία με τον Βασίλη Σκουλά αναβάλλεται για τον Αύγουστο..περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν προσεχώς..Όσοι από εσάς επιθυμείτε να πάρετε πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου σας ,μπορείτε να προσέλθετε στο φαρμακείο Παντελή Κατάκη..
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.                                           Ο πρόεδρος

Παντελής Κατάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: