Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

ΠΕΡΙ ΘΕΑΤΡΟΥ

Προαύλιο 1ου Δημοτικού σχολείου, μια ομάδα Καστελιανών με πρωτεργάτες τον Αντώνη Σχετάκη (σκηνοθεσία) και τον Γιάννη Κοκολάκη ανεβάζει το θεατρικό έργο "Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ" του Κονδυλάκη με τεράστια επιτυχία.
Η 20μελής θεατρική ομάδα γνώρισε την αποθέωση. Το έργο ανέβηκε με ζωντανή μουσική των Μιχάλη Κουνέλι βιολί - Βαγγέλη Πολυχρονάκη λαούτο και τραγούδι από του Φωτούλα Πολυχρονάκη.
Το θεατρικό σχήμα που είχε πρόσκληση για να παίξει σε Αθήνα και Χανιά αλλά δεν την αποδέχτηκε αποτελούσαν οι:
Μουντάκης Κωνσταντίνος, Ροδουσάκης Εμμ, Κοντοπυράκης Χάρης, Παπαδάκης Κωνσταντίνος, Κοκολάκης Ιωάννης, Σταματάκης Ιωάννης, Μαζοκοπάκης Πέτρος, Κουφάκη Ιωάννα, Γαλανάκης Ηλίας, Θεοδωράκης Γιώργος, Μαρεντάκη Ιωάννα, Κουστογιαννάκη Δ. Τσικαλάκη και κάποιες κοπελιές που δεν θυμάμαι τ όνομα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: