Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΗ

Ποιο σπίτι δεν έχει μια φωτογραφία τέτοια.... πριν ακόμα "κυκλοφορήσουμε" σαν νεανίες περνούσαμε απο το φωτογραφείο του Γιώργου για μια ανφά ή προφιλ φωτογραφία... για το πορτοφόλι λέγαμε!!
- Κλείσε το στόμα σου, σηκωμένο το ένα φρύδι σου, σουφρωμένα τα χείλη, μη με κοιτάς, ανοικτά τα μάτια σου. Τελικά ποια η καλύτερη στάση για την τέλεια φωτογραφία; ... ο Ανυφαντής είχε την λύση....
Χιλιάδες τέτοιες φωτο υπάρχουν...βρήκα τρεις στην τύχη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: