Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, στην προσπάθεια του να στηρίξει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, η οποία έχει άμεση ανάγκη από σωλήνες πυρόσβεσης αξίας 3.000€ λόγω καταστροφών στις τελευταίες κατασβέσεις και έλλειψης κονδυλίων, απευθύνει έκκληση προς όλους τους επαγγελματίες μέλη του, αλλά και τους πολίτες, να συνδράμουν ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την προμήθεια τους. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του ΝΕΣΚ Περίδου 8, ή να παρευρεθούν τη Δευτέρα 30/07 στις 13.00 μ.μ. στο προαύλιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου, όπου θα λάβει χώρα η παράδοση των χρημάτων στον προμηθευτή. 
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας, ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία του τόπου μας.

- Θεωρώ ότι μόνο ο Νέος Εμπορικός σύλλογος μπορεί και πρέπει να μαζέψει αυτά τα χρήματα που πραγματικά τα έχει ανάγκη η Πυροσβεστική υπηρεσία Κισάμου. Είναι μια προσπάθεια που πρέπει να γίνει, αφού έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που η πολιτεία να αδιαφορεί σαν να μην έχει την δυνατότητα να παρέχει τα απαραίτητα τους καθημερινούς Ήρωες της.
Όσοι λοιπόν θέλετε να συνεισφέρετε ας το κάνετε δια μέσου του ΝΕΣΚ, καταθέτοντας ότι έχετε περίσσευμα ως την Δευτέρα στα γραφεία  του συλλόγου (πίσω από το Μουσείο). 


Δεν υπάρχουν σχόλια: