Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Απολογιστική συνεδρίαση για τον Μαραθώνιο Κρήτης που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη "Ειρηναίου Γαλανάκη", πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης.
Στην απολογιστική συνεδρίαση που το “παρών» έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Βουλγαράκης Απόστολος, δήμαρχοι του νομού, αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Μαραθωνίου.
Έγινε ο Οργανωτικός Απολογισμός για τη διοργάνωση του 2018, ο Γενικός Οικονομικός Απολογισμός, αλλά και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε η διοργάνωση να συνεχίσει να έχει την αίγλη που της αρμόζει.

Υ.Σ Τον μαραθώνιο τον στηρίζουν όλοι και ας μην είχε το όνομα βιτρίνα, τις λαμπαδηδρομίες όμως όταν έχουν τα χάλια της τελευταίας μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να γίνεται κάτι άλλο σχετικό. Ας κάνουμε μίνι αγώνες σε κάθε δήμο, έπι δημοσίου οδού....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: