Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΞΑΝΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κισσαμικός, κ. Ροκάκης το είπε ξεκάθαρα, ξεκινάει νέα σελίδα για την πόλη, για τον ερασιτέχνη Κισσαμικό, με την δημιουργία μιας νέας ομάδος.
"Η "ομάδα μου" ενδιαφέρετε για τον ερασιτέχνη και τις Ακαδημίες είπε, αν υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν να βοηθήσουν είμαστε εδώ να το κάνουμε μαζί. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και κριτικές πάμε να φτιάξουμε μια ομάδα που σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα, με δικούς μας παίκτες από τις Ακαδημίες."
- Δεν το κουβεντιάζω ότι είναι η καλύτερη πρόταση αυτή την στιγμή για τον εξαφανισμένο από την πόλη μας Κισσαμικό, μάλιστα έπεσε και πρόταση για μετονομασίας του σε Κισσαμικό 1926. 
Στον απόηχο αυτών που ακούστηκαν και δεν "ακούστηκαν" μου φάνηκε ότι η ΠΑΕ είναι λίγο αγχωμένη και πρώτη φορά την είδα να μην έχει τόλμη να επιβάλει αυτό που θέλει, αλλά να ζητά βοήθεια, βοήθεια που δεν είναι κακή στην προκειμένη περίπτωση, μιας και το ποδοσφαιρικό της άστρο στην πόλη είναι μισοσβησμένο από πέρυσι.
Τώρα αν όλα αυτά κρύβουν κάτι θα φανεί την επόμενη χρονιά, μια χρονιά πολύ καθοριστική για την ΠΑΕ Κισσαμικός που "παίζει" με την αλλαγή του ονόματος και θεωρείτε σίγουρα επιβεβλημένη αν η ομάδα παραμείνει στα Χανιά. Μια αλλαγή όμως που δεν θα πειράξει πολλούς αν η νέα ομάδα που θέλουν να φτιάξουν στην πόλη... πάει καλά και πρωταγωνιστεί....  
Ο καιρός θα δείξει αν μαντέψαμε σωστά... πάντως εγώ θέλω να δώσω μια συμβουλή στον πρόεδρο. Να μην ακούει αυτά που του λένε αλλά να διαβάζει αυτά που του γράφουνε. Έχει πολλούς γύρω του που δεν του λένε τα πράγματα με το όνομα τους πράγμα που του κάνει ζημιά.
Τέλος θεωρώ οτι πρέπει να στηρίξουμε την νέα ομάδα, μιας και εκτός απο την υπόσχεση που ακούσαμε δεν έχουμε και άλλες επιλογές που θα μας ξαναφέρουν εμάς και παιδιά μας στο γήπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: