Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ....

Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στον Δραπανιά και απολογιστική συνάντηση της ΠΑΕ Κισσαμικός στο Δημαρχείο Κισάμου, την ίδια ώρα βέβαια. 
Υπολογίζω, χωρίς να είμαι μάντης, οτι και οι δυο συναντήσεις δεν θα έχουν κόσμο... είναι τέτοια η κατάσταση που δεν θα πάνε ακόμα και αυτοί που κάνουν αμάν για τέτοια... 
Την πάτησαν την προηγούμενη φορά στο γήπεδο και σήμερα θα το αποφύγουν με κάθε τρόπο, όσο για το δημοτικό συμβούλιο, αργά αλλά επιβεβλημένο, έμαθα ότι η πρόεδρος θα αρχίσει να εφαρμόζει την κανονισμό, μια σου, δεύτερη σου, τρίτη σου και στο σπίτι σου.... κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πολύ καιρό.... Ο δημότης φυσικά έχει άλλα να κάνει καλοκαιριάτικο.
Πάντως αν κάποιος θέλει να πάει σε μια απο τις δυο, η ενημέρωση του Κισσαμικού είναι ότι πρέπει... γιατί και οι ανακοινώσεις που έβγαλε τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ, έχουν αφήσει πολλά κενά στους γονείς (φίλαθλοι στην Κίσαμο δεν υπάρχουν πλέον) ... που αναρωτιούνται "θα φτιάξουν και στα Χανιά Ακαδημίες;" "τα παιδιά μας θα πηγαίνουν στα Χανιά;" "τι θα γίνει αν βρεθούν αυτές οι δυο ομάδες αντιμέτωπες; Θα παίξουν ξύλο οι γονείς απ΄έξω;", και φυσικά θα μάθει και πολλά πράγματα που δεν έχει πάρει απαντήσεις αρκεί να ενημερώσουν και όχι να το παίξουν παντοκράτορες ..
Για να δούμε.....

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Θεωρώ ότι στην σημερινή συνάντηση του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ πρέπει να έρθουν όλοι για να συζητήσουμε Γιάννη!!!
Ειδικά αυτοί που οργανώνουν συγκεντρώσεις οι οποίες δεν καταλήγουν πουθενά!!!
Να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση. Ένας διάλογος με επιχειρήματα και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (κατά κύριο λόγο φίλε Γιάννη)!!! Όχι μόνο να "πάμε να ακούσουμε και να φύγουμε" και μετά να το παίζουμε μάγκες από τα "facebook".
Θα γίνει και απολογισμός και ενημέρωση για όλα (μην ανησυχείς/ανησυχείτε για τις ακαδημίες)
Άτομα να βρεθούν χρειάζεται για να βοηθήσουν γιατί κάποιοι παλιοί σταματάνε!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

συμφωνώ απόλυτα Περικλή αλλά χάσατε 4 χρόνια.... ώσπου να το καταλάβετε

Unknown είπε...

Για να μπορέσει κάποιος να γίνει καλύτερος πρέπει πρώτα απ’ολα να παραδεχτεί τα λάθη του και μετά να προσπαθήσει να τα διορθώσει..κι εμεις εν αρχή λέμε ότι έχουμε κάνει λάθη..αυτό που θελουμε είναι το καλό της ομάδας μας (γιατί ο Κισσαμικος είναι η ομάδας μας..γιατί το ΔΣ της ΠΑΕ είναι όλοι Καστελιανοι..γιατί γουστάρουμε αυτό που κάνουμε..γιατί δεν έχουμε πιάσει ταβάνι..γιατί υπάρχουν βλέψεις για μεγαλύτερα πράγματα)
Συζήτηση-προτάσεις-συνεργασία ... αυτό χρειάζεται τώρα!