Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ

Είχαμε πει πριν λίγες μέρες οτι το ΔΗ.ΠΕ.Θ Κρήτης παίρνει κάτι λεφτουδάκια απο τον Δήμο για να κάνει μια παράσταση κάθε χρονιά στους μην έχοντας την δυνατότητα να ταξιδεύσουν στην πρωτεύουσα. Φέτος μας έβγαλαν έξω απο την περιοδεία τους και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί και ο Δήμος μιας και χθες στο προγραμματισμένο συμβούλιο υπήρχε θέμα για χρηματοδότηση του.
Να θυμίσω οτι μόνο στις 3 πρωτεύουσες θα δοθούν παραστάσεις και σαν δικαιολογία είπαν οτι δεν υπάρχει τόσο μεγάλος χώρος για να στηθούν τα τεράστια σκηνικά τους. 
Υ.Σ Το 1ο Δημοτικό έχει πρόσοψη 150 μέτρα κύριοι....
Δείτε την απόφαση που δημοσίευσε το Δ.Σ δια της προέδρου του Σταυρούλας Βαρουχάκη
ο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κισάμου αποφάσισε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 135/2018 απόφαση, την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ Κρήτης ως μέλος του, αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή του στα πολιτιστικά και γενικότερα στα πολιτισμικά δρώμενα του τόπου μας. 
Όμως δεν μπορεί να μην εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ  να μην πραγματοποιηθεί φέτος παράσταση στην πόλη της Κισάμου. Ο Δήμος Κισάμου και οι κάτοικοι της περιοχής στηρίζουν όλα τα χρόνια με την παρουσία τους τις παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. 
Με δεδομένο την παραπάνω στήριξη ζητάμε όπως το Διοικητικό  Συμβούλιο αναθεωρήσει την απόφασή του και να προβεί σε απόφαση πραγματοποίησης παραστάσεων στο Δήμο μας. Η απόφαση μας να αποσταλεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ και να δημοσιευθεί στα Μ.Μ.Ε.  
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. 
Βαρουχάκη Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: