Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ

Εμείς που αγαπήσαμε το ΔΗΠΕΘΕΚ και δεν χάναμε παράσταση του, φέτος θα αναγκαστούμε να πάμε στα Χανιά για να δούμε τις "Θεσμοφοριάζουσες" του Αριστοφάνη. 
Λένε ότι ήταν πολλά τα σκηνικά και δεν υπήρχε χώρος να στηθούν εδώ.... εντάξει το πιστέψαμε. Ας έφερναν τα μισά μα δεν θα χαλούσε η παράσταση. Δικαιολογίες φτηνές βέβαια μιας και το πρόγραμμα λέει παραστάσεις μόνο στις 3 μεγάλες πόλεις της Κρήτης, ούτε στον Άγιο δεν πάνε.
Όσοι ενδιαφέρεστε, εισιτήρια υπάρχουν ακόμα για τις 3 παραστάσεις στα Χανιά 1, 2 και 3 Αυγούστου.....φτηνά κάπου στα 12-15 Ε
Ας ελπίσουμε ότι από του χρόνου θα είναι διαφορετικά τα πράγματα μιας και ο δήμος έχει υπογράψει συνεργασία με τον σκοπό να βλέπουμε και εμείς που και που κανένα θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: