Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.....

"Αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες και πρόστιμο 50 ευρώ προβλέπεται για όσους και όσες οδηγούν με σαγιονάρα, καθώς μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τον οδηγό" ..μας έβγαλαν για είδηση τα ΜΜΕ. 
Εντάξει, ο τροχονόμος θα κοιτάξει αν οδηγούμε με σαγιονάρες και δεν θα παρατηρήσει ότι δεν φοράμε ζώνη, έχουμε το ανήλικο στα πόδια μας, το δεξί φανάρι δεν ανάβει, τα στοπ είναι σπασμένα, έχουμε παρκάρει λάθος, μιλάμε στο κινητό ασταμάτητα, έχουμε ξετσιλακώσει την διπλή γραμμή πολλάκις, έχουμε παραβιάσει στοπ και μονόδρομους και δεν έχουμε σταματήσει σε διαβάσεις την ώρα που κάποιο γεροντάκι προσπαθεί να περάσει... οι παντόφλες μας μάραναν και θα μας πάρουν το δίπλωμα για 30 μέρες. Αν εφάρμοζαν και μας έγραφαν για όλα αυτά που κάνουμε, αμφιβάλω αν υπήρχε οδηγός με δίπλωμα στην Ελλάδα, άσου που μας βλέπουν και οι ξένοι με τα ενοικιαστικά και κάνουν ότι κάνουμε....
Πάντως έμαθα ότι αν φοράς κάλτσες με τις παντόφλες, το παίξεις και λίγο .. Γερμανός, την "γλυτώνεις" και δεν σε γράφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: