Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΛΥΡΙΑΔΙΑΝΑ

Νέο δίκτυο νερού έφτιαξε ο δήμος Κισάμου στα Λυριδιανά, που είχαν πάντα πρόβλημα τώρα και δεκαετίες. Μάλιστα στο μήνυμα που ήρθε στο blog κάτοικοι του χωριού ευχαριστούν δημόσια την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Παρτσαλάκη

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμο Κισάμου και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο Αντώνη Παρτσαλάκη για το έργο που έγινε στο χωριό μας τα Λυριδιανά και είναι ένα έργο σημαντικό για όλους τους κατοίκους. Είναι άλλωστε και το μοναδικό πού έγινε εδώ και πολλές δεκαετίες γι' αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλο τον Δήμο. Ευχαριστούμε και πάλι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: