Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΨΗ

Κάποιοι θα θέλουν να μάθουν σήμερα το πρωί τι έγινε στην συνάντηση των φίλων του ερασιτέχνη Κισσαμικού, χθες στην προγραμματισμένη συνάντηση σε παραλιακό μαγαζί της περιοχής. Η αλήθεια είναι οτι έδειξαν ενδιαφέρον καμιά 15 άτομα, τόσα ήταν ίσως λίγο παραπάνω.... όμως η κουβέντα δεν έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα μιας και υπήρχαν κατάσκοποι... είναι ήπια λέξη, υπάρχει και χειρότερη. Τέλος πάντων η κουβέντα μεταφέρθηκε αλλού....
Πάντως είναι καλό η διοίκηση της ΠΑΕ που τόσο πολύ ενδιαφέρετε για τα πράγματα στην πόλη μας και ειδικά στα ερασιτεχνικά τμήματα, να πει επιτέλους δημόσια τι θέλει... θα της κάνει καλό και στο επικοινωνιακό κομμάτι που υστερεί χρόνια. Ας βγει και να αποφασίσει τι θα κάνει και πως σκέφτεται να διοικήσει τα δυο ερασιτεχνικά τμήματα. Είναι αμαρτία να συνεχίζεται μια κατάσταση που οδηγεί ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν μακρυά απο την ομάδα που έχουν αγαπήσει και έχουν δεθεί με αυτήν. Η προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι 15 νέοι της πόλης είναι καθαρή, φανερή, δίχως σκοπιμότητες. Εφόσον το έχει αντιληφθεί λοιπόν αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ καλό είναι να τους καλέσει για να τους ακούσει. Σε μια δημοκρατική χώρα ζούμε και δεν λογούνται εκλογές και εγγραφή μελών όταν το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο.
Ας μην φτάσουμε στο σημείο να ζυγιάσουμε ποιανού η αγάπη είναι μεγαλύτερη απο του άλλου για μια προσπάθεια που πρέπει να γίνει όχι για να λέμε οτι έχουμε μια ομάδα, αλλά για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας που παίζουν εκεί.
Κατά τ άλλα μια απο τα ίδια... η επόμενη μέρα μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερο Χανιώτες παρά Κισαμίτες...και η αλήθεια είναι οτι έχει ξανασυμβεί αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: