Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Περίεργα δημοσιεύματα απο "άγνωστους" αλλά ξέροντες να κάνουν την δουλεια τους έχουν εμφανιστεί στο f/b τον τελευταίο μήνα σχετικά με τον καιρό που κάνει στις παραλίες της Κισάμου, Ελαφονήσι και Φαλάσαρνα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ στις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει άπνοια και η θάλασσα είναι μια χαρά, να παρουσιάζεται στο δημοσίευμα οτι έχει υψωθεί κόκκινη σημαία και ο καιρός δεν είναι καλός για μπάνιο. Ας προσέξουν οι φίλοι στα Φαλάσαρνα και στο Ελαφονήσι γιατί όπως βλέπω τα δημοσιεύματα αυτά είναι κατευθυνόμενα προς όφελος άλλων.
Μάλιστα ορισμένα απο αυτά μπαίνουν και στις επίσημες σελίδες των ΜΜΕ των Χανίων, με πλαστό όνομα, δημιουργώντας σύγχυση στους παραθεριστές, που απο την μια βλέπουν το Μετέο να έχει καλό καιρό και απο την άλλη διαβάζουν τους "Φίλους" μας οτι η θάλασσα είναι στην περιοχή μας τρικυμιώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: