Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτό το δημοσίευμα λόγω της παραποίησης της πραγματικότητας και της παραπληροφόρησης, που ξεκάθαρα με αδικεί και σχετίζεται με την πρόσκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων του δήμου.
Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής είναι ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία μπορεί να παραβρεθεί οποιοσδήποτε για να ενημερωθεί και να τοποθετηθεί. Δεν είναι λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιείται στην πλατεία του χωριού.
Τα προηγούμενα έτη η ειδική συνεδρίαση πραγματοποιούνταν στο αμφιθέατρο του Δήμου Κισάμου με την φιλοδοξία ότι θα συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση. Δυστυχώς, η προσέλευση ήταν απογοητευτική. Γι’ αυτό το λόγο μετατέθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δραπανιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία  μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο (50 άτομα) και η διαδικασία της καταγραφής απόψεων ακολουθείται όπως ακριβώς σε όλους τους Δήμους στο Νομό Χανίων.
 Όσον αφορά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον «Απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κισσάμου 2017», η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου και ημέρα Δευτέρα, έγινε ενημέρωση προς τα Μ.Μ.Ε και όλους του Δημοτικούς Συμβούλους, την 19η Ιουνίου ημέρα Τρίτη και δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας την επομένη 20 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη.
Το γεγονός ότι δεν αναρτήθηκε στην τοπική ιστοσελίδα οφείλεται σε τεχνικούς λόγους. Το e-mail πάντως προωθήθηκε …
Και τέλος το γεγονός ότι δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου είναι η μόνη ευθύνη που μου αναλογεί και την αναλαμβάνω.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Βαρουχάκη Σταυρούλα


Σχόλιο blog
Επειδη το προτελευταίο σχόλιο της προέδρου μας πιάνει "ξυστά" θέλω να ενημερώσω την αγαπητή Σταυρούλα οτι ένα e-mail μπορεί να προωθηθεί αλλά μπορεί ποτέ να μην το παραλάβει ο παραλήπτης. Μάλιστα είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και δεν έγινε και τίποτα. 
Φυσικά ένα blog δεν απολογείται ποτέ και πάντα βάζει αυτά που θεωρεί σημαντικότερα, μιας και οι καταχωρήσεις είναι τσάμπα.... 








2 σχόλια:

Παπαδημητράκης Μενέλαος είπε...

(ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ). Οταν προωθηθει (σωστα) ενα email, ο παραληπτης (εαν ειναι σωστα γραμμενος) ΠΑΝΤΑ το παραλαμβανει. Εαν δεν το "παραλαβει" σημαινει ή οτι δεν το ειδε, ή πηγε στα ανεπιθυμητα αυτοματα ή εχει γεμισει το γραμματοκιβωτιο του και ειναι ακομα γεματο και δεν παραλαμβανει απο κανεναν αλλο. Δεν παιρνω το μερος κανενος απλα κανω μια ρεαλιστικη αναφορα!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Παρόλο που δεν θες να ανακατωθείς ανακατώθηκες... φυσικά κάπως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες, απλά αυτό που βάζεις σε παρένθεση (σωστά) δεν χρειάζεται παρένθεση. Πολλά e-mail είναι άδεια απο περιεχόμενο και ορισμένα γυρίζουν πίσω στο παραλήπτη,μερικά ακόμα που στέλνονται απο τον ίδιο παραλήπτη (στον ίδιο αποστολέα) την ίδια μέρα ενδεχομένως να μην εμφανίζονται πρώτα αλλά μόνο το τελευταίο, απλά πρέπει να προσέξεις προσεχτικά (για το Yahoo μιλάω) που αναφέρει πόσα ακολουθούν 5-6. Φυσικά στα ομαδικά υπάρχουν και άλλοι παράμετροι ... μιας και ανακατώθηκες αγαπητέ Μενέλαε.
Το λάθος ξέρω που είναι και που οφείλετε.