Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΙΝΑ

όπως φαίνεται η φωτιά απο την Κίσαμο
Τελικά μεγάλη ήταν η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην Σπίνα του δήμου Κανδάνου Σελίνου.
Για την κατάσβεση της φωτιά έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από σχεδόν όλα τα πυροσβεστικά κλιμάκια των Χανίων, ενώ μετά τη μια το μεσημέρι, στην κατάσβεση συμμετέχουν και τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.
τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό απο τον κόλπο της Κισάμου
Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 οχήματα της Π.Υ με περισσότερους από 30 πυροσβέστες, καθώς και πεζοπόρα τμήματα.Δεν υπάρχουν σχόλια: