Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Στα πλαίσια της ανάδειξης της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας και του ιστορικού κέντρου της Κισάμου, καθώς και της συνεργασίας του Δήμου με την κα Λαϊνάκη Νεκταρία και τη Μαλακού Ειρήνη, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας με θέμα: 
"EΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ"
Τη Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 8:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου. 
Η Διπλωματική Εργασία παρουσιάστηκε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το Μάρτιο του 2018, με επιβλέποντες καθηγητές τον κ. Τάση Παπαϊωάννου, τον κ.Γιώργο Γιαννίτσαρη και την κα. Ελευθερία Τσακανίκα
Η παρουσίαση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: