Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ

Τεράστια επιτυχία 6η θέση Πανελλαδικά
Εξαιρετική εμφάνιση για την Κατερίνα Παπαδογιωργάκη στο Νότιο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Πανπαίδων-Πανκορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου -1 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Η αθλήτρια του Α.Ο Κισάμου με βολή στα 10 μέτρα και 68 εκατοστά κατέλαβε την 6η θέση στο τελικό της σφαιροβολίας ανάμεσα σε 17 αθλήτριες που συμμετείχαν συνολικά στο αγώνισμα.
Η θέση που κατετάγη η αθλήτρια του Α.Ο Κισάμου είναι η υψηλότερη που καταλαμβάνει το σωματείο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού της σφαιροβολίας:
1. Ανδρεάδη Μαρία Σέδας Περάματος 14.68
2. Στεγκάρου Ντενίσα-Μιχαέλα Γ.Φ.Σ.Άργους Αριστέας 11.90
3.Φράγκου Αγγελική Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου 11.79
4.Χάλαρη Αναστασία Ήφαιστος Θήρας 11.49
5.Δοντά Ουρανία Παγχιακός Γ.Σ 11.10
6.Παπαδογιωργάκη Αικατερίνη Α.Ο Κισάμου 10.68
7.Γερεουδάκη Αικατερίνη Γ.Σ Ελευθέριος Βενιζέλος 10

Δεν υπάρχουν σχόλια: