Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου, μετά πολλής χαράς και τιμής, σας προσκαλεί το Σάββατο 2 Αυγούστου και ώρα 19.15μ.μ. στα Εγκαίνια Κινητής Ιατρικής Μονάδας, προσφορά της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Η πλήρως εξοπλισμένη Κινητή Ιατρική Μονάδα (Υπέρηχος, Καρδιογράφος, Διαφανοσκόπιο, Αγγειολογικό Doppler, Ωτοσκόπιο, Οφθαλμοσκόπιο,
Λαρυγγοσκόπιο, Μόντιορ ασθενή, Σπιρόμετρο,  κ.α.), θα λειτουργήσει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων και θα ενταχθεί στις προνοιακές δράσεις του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως. Θα κινείται στην ευρύτερη περιοχή και θα προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε άτομα κοινωνικά-οικονομικά αδύναμα, χρήζοντα ανάγκης. Η τελετή θα λάβει χώρα ενώπιον του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Μητροπόλεως. Η παρουσία και συμμετοχή σας αποτελεί ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης σε ένα γεγονός που προάγει την ανθρωπιά στην δίνη της σύγχρονης οικονομικής κρίσης. 
Εκ της Ι. Μητροπόλεως

1 σχόλιο:

Ioannis Papadakis είπε...

Ο ενοχλητικός που θέλει να κρίνει αλλά κρύβεται πίσω από την ανωνυμία είναι χέστης....Αν έχει λίγο ΔΥΝΑΜΗ ας γράψει το ονοματάκι του και το σχόλιο θα περάσει...τέτοιους χέστες γεμίσαμε και νομίζουμε οτι θα αλλάξουμε τον κόσμο.