Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

To 99% για να μην πω το 100% των ξένων που επισκέπτονται την Ελλάδα και οδηγούν στους υπέροχους δρόμους μας...επαναλαμβάνω οδηγούν, πάνε σύμφωνα με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας που βλέπουν δεξιά και αριστερά στο δρόμο. Δεν είναι σαν και μας που γεννηθήκαμε εδώ και κάνουμε ότι γουστάρουμε.....νομίζοντας οτι τα ξέρουμε όλα!!
Βλέπει στοπ σταματά...βλέπει διάβαση σταματά βλέπει ένα γεροντάκι που θέλει να περάσει από την μια μεριά του δρόμου στην άλλη σταματά..... 
Αντε λοιπόν βάλετε κανένα ΣΤΟΠ στην Λίμνη στο ψαρολίμανο γιατί οι τουρίστες βγαίνουν δίχως να σταματήσουν μιας και δεν έχει κανένα σήμα..
Μετά βάψτε καμιά διάβαση και τέλος προσπαθείτε να καθαρίσετε ή έστω να αντικαταστήσετε τα κατεστραμμένα σήματα από την Κίσαμο ως και τα Φαλάσαρνα..Ελαφονήσι... που περνά το 50% των τουριστών που έρχονται στην Κρήτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: