Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Α.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Άλλη μια επιτυχία του Α.Τ Κισάμου και της ενισχυτικής δύναμης ΤΑΕ Χανίων είχαμε τις τελευταίες μέρες. Μετά απο καταγγελία 73χρονου κατοίκου της πόλης μας στο Α.Τ Κισάμου, οτι έπεσε θύμα εξαπάτησης από άνδρα ηλικίας 45 χρονών, ο οποίος προφασιζόμενος συγγένεια ζήτησε χρηματικό ποσό για να χειρουργήσει το 6χρονο παιδί του που πάσχει απο καρκίνο και χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αγγλία για σοβαρή εγχείρηση. Ο παθών πίστεψε στην αρχή τον δράστη και του έδωσε τα χρήματα, αλλά κατάλαβε την εξαπάτηση του όταν μίλησε με την οικογένεια του, όποτε αμέσως προσήλθε στο Α.Τ Κισάμου για να καταγγείλει το γεγονός και να σταματήσει την δράση του απατεώνα.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ Κισάμου συνέλεξαν διάφορα στοιχεία από την κατάθεση του 73χρονου, καθώς και οπτικό υλικό απο κάμερα ασφαλείας. με την περιγραφή αλλά και το αυτοκίνητο του δράστη δεν άργησαν να το συλλάβουν οι άνδρες της ΤΑΕ στα Χανιά και να τον μεταφέρουν στην Κίσαμο, όπου αναγνωρίστηκε απο τον παθόντα. Ο δράστης ομολόγησε την απάτη, τα χρήματα επιστράφηκαν στον παθόντα, ο δε δράστης ειναι σεσημασμένος για παρόμοιες πράξεις.
Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χανίων.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε όλοι είναι οτι τέτοιοι κυκλοφορούν πολλοί ανάμεσα μας και εκτός που δεν τους κάνουμε τις "χάρες", αν τυχόν και αντιληφθούμε οτι  προσπαθούν να μας εξαπατήσουν, υπάρχει η αστυνομία για μια καταγγελία, γιατί κάποιος άλλος σίγουρα θα την πάθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: