Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ....

Eγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Μονομετοχικής για το 2022 δίχως βέβαια να έχει γίνει ο απολογισμός για την καλή περυσινή χρονιά. Βέβαια σε αυτό το, γιατί δεν έγινε, απάντησε ο Δήμαρχος Κισάμου κ Μυλωνάκης και πρόεδρος της Μονομετοχικής λέγοντας οτι επιθυμεί τον απολογισμό να τον κάνει δια ζώσης και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης ώστε να έχει ουσία. ..και συνέχισε "Θεωρώ ότι η περσινή χρονιά, μπορεί να μην είχε τον κόσμο του 2019, αλλά οι εισπράξεις και όλες οι καταστάσεις εξελίχθηκαν πολύ καλά και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Θέλουμε ο απολογισμός να γίνει και να έχει ουσία και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης που θα συμμετέχουν 4-5 άτομα. Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τον απολογισμό του 2021. 
Στα παραλειπόμενα βέβαια για άλλη μια χρονιά το κυρίως θέμα, ειναι οι μισθοί της μονομετοχικής στους Αντιπροέδρους της που για να μην μακρηγορούμε μπορείτε να τους βρείτε στην διαυγεια.
Φυσικά με αγωνία περιμένουμε τον απολογισμό της Μονομετοχικής και η ουσία ειναι οτι δεν έχει αξία λόγου πόσα χρήματα παίρνουν αυτοί που εργάζονται μιας και η αρχή είναι τέτοια, αλλά τι χρήματα πάνε σε ανταποδοτικά σε Λαφονήσι και Μπάλο. Χρήματα που δυστυχώς ως και σήμερα δεν έχουν φανεί σε κάτι... και πουθενά.
Το μονοπάτι προς το Μπάλο ειναι σε κακά χάλια, το ίδιο και προς το φρούριο της Γραμβούσας... όσο για τους διαδρόμους του Λαφονησιού κάποιος τους τους μάζεψε δίχως να τους αντικαταστήσει.
Είναι παράξενο όσο και παράλογο απο την μια να κάνουμε αγώνα ώστε να υπερασπιζόμαστε τις περιοχές αυτές απο τα συμφέροντα και απο την άλλη εμείς να τις τρυγούμε δίχως να προσφέρουμε ούτε μια δραχμή ανταποδοτικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: