Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ ΝΕΟ 11ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Ολοκληρώθηκε προχθές οι εκλογές για το νέο 11μελές συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.
Ο Μανώλης Γιαννούλης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους για άλλη μια φορά και μετά τις αρχαιρεσίες αναμένεται να παραμείνει πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών όπου το νέο 11μελές συμβούλιο θα απαρτίζουν και οι 11 που συμμετείχαν, έχει και χρώμα δικό μας αφού στην τρίτη θέση υπάρχει ο Δημήτρης Κατάκης του Παντελή και στην 11η ο Κυριάκος Τζαμουρτζόγλου:
Εμμανουήλ Γιαννούλης: 264
Εμμανουήλ Σταματάκης: 193
Δημήτρης Κατάκης: 145
Μιχάλης Κυριακάκης: 142
Κυριάκος Παπαδάκης: 135
Εμμανουήλ Παρασκάκης: 127
Αλέξανδρος Καψαλάκης: 107
Νικόλαος Ντουρουντούς: 94
Κλαούντια Πρώιμου – Ντάντσιου: 91
Δημήτρης Παπαδάκης: 82
Κυριάκος Τζαμουρτζόγλου: 61

Δεν υπάρχουν σχόλια: