Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ Ο ΑΔΜΗΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ασφαλτοστρώσεις στην Κοινότητα Κολυμπαρίου πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες στον Δήμο Πλατανιά.
Οι εργασίες περιλάμβαναν απόξεση και αφαίρεση του παλιού ασφαλτικού, τοποθέτηση νέας υπόβασης και νέου ασφαλτοτάπητα.
Όπως σημειώνει ο Δήμος Πλατανιά, «οι παραπάνω παρεμβάσεις με την κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά παρεμβάσεων στη δημοτική οδοποιία του Δήμου, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα».
«Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων σε πολλά τμήματα της οδοποιίας του Δήμου Πλατανιά, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά από διεκδίκηση του Δήμου προς τον ΑΔΜΗΕ ως αντισταθμιστικά οφέλη από την όχληση που υπήρξε από τις εργασίες της διέλευσης του καλωδίου της μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από την ηπειρωτική Ελλάδα, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Μ. Μανουσάκη, αλλά και στους εργολάβους για την κατασκευή των έργων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: