Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

22 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Δυο μέρες δεν άνοιξαν τα σχολεία και με το που άνοιξαν τα κρούσματα έχουν φτάσει σε μεγάλους αριθμούς ειδικά στο Γενικό Λύκειο που όπως ενημέρωσε ο διευθυντής του σχολείου του γονείς των τμημάτων που βρέθηκαν θετικά κρούσματα οτι απο Δευτέρα τα παιδιά θα μπουν μόνο με rapid test στις τάξεις. Τα κρούσματα σήμερα ήταν 22 μοιρασμένα στις τάξεις δίχως βέβαια να κινδυνεύει να κλείσει κάποιοι τμήμα.  
Δεν ξέρω αλλά θεωρώ οτι ο δήμος Κισάμου και οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι ειναι καιρός να καλέσουν τον ΕΟΔΥ για να κάνει τα τεστ δωρεάν μιας και το Κέντρο Υγείας αυτήν την στιγμή έχει φρακάρει.....μιας και το κόστος ανεβαίνει δίχως βέβαια να ειναι και λύση να τρέχουν σε Ταυρωνίτη και Χανιά. Πάντως απο χθες γίνονται δωρεάν rapid test και στις στρατιωτικές μονάδες των Χανίων.... με την επιδειξη του ΑΜΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: