Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Από το αρχικό ξέσπασμα της πανδημίας, εμείς οι γονείς ζητάμε ανοιχτά σχολεία με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τα παιδιά μας και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.
Δυο χρόνια τώρα η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει κανένα ουσιαστικό μέτρο. Ούτε κουβέντα για
Αραίωση μαθητών ανά τμήμα με ταυτόχρονη πρόσληψη εκπαιδευτικών, για πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού καθαριότητας για ανάληψη δηλαδή από μέρους της της ευθύνης που της αναλογεί.
Το αποτέλεσμα, αυτό που ξεσπάει κάθε τόσο και σε σχολεία του Δήμου μας. Σήμερα, είχαμε έκρηξη κρουσμάτων σε σχολείο 22 τον αριθμό, σε 8 διαφορετικά τμήματα!! ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ.
Εκπαιδευτικοί που καταναλώνουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους και της ενέργειας τους στα του covid.
Γονείς που ανησυχούν, προβληματίζονται, πληρώνουν για την υγεία των παιδιών τους και των οικογενειών τους.
Μάθημα με ανοιχτά παράθυρα το καταχείμωνο.
Συνεχείς απουσίες μαθητών, εκπαιδευτικών λόγω κρουσμάτων.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ.
-Αραίωση των μαθητών ανά τάξη. Άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού.
-Δωρεάν επαναλαμβανόμενα test rapid και μοριακά με ευθύνη του ΕΟΔΥ.  Δωρεάν παροχή ειδικών μασκών.
-Καμπάνια εμβολιασμού επιστημονικά τεκμηριωμένη μέσα στα σχολεία.
-Σύνδεση των σχολείων με την Πρωτοβάθμια Υγεία και ενίσχυση της τελευταίας.
 Κίσαμος 28/1/2022
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: