Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πάλι δημότες έστειλαν φωτογραφίες απο τον τρισάθλιο δρόμο δεξιά της πλατείας Ειρηναίου και προς την Ευαγγελίστρια με τις πολλές λακκούβες που χάσκουν επιδεικτικά. Ειδικά στην μια αν κάποιος πέσει έχει εξασφαλίσει την αποζημίωση απο τον Δήμο. Το παράδοξο βέβαια είναι οτι μόλις δημοσιοποιηθούν οι λακκούβες τρέχουν και τις κλείνουν ... πράγμα που δεν τιμά κανένα μιας και αυτά πρέπει να γίνονται άνευ υποδείξεως...
ΦΩΤΟ κ. Β

Υ.Σ Όσο για τα φωτα και τον δημοτικό φωτισμό ειναι πλέον γνωστό οτι ανάβουν την ημέρα σε πάρα πολλά σημεία της πόλης... εν αντιθέσει με το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: