Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΤΡΕΝΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Επιστροφή στο δημοτικό στάδιο Κισάμου για τον Νέο Κισσαμικό και επιβλητική νίκη επί του δεύτερου στην βαθμολογία Ποσειδώνα σε ένα παιχνίδι που το είδαν λίγοι απο μέσα και περισσότεροι απ' έξω, επειδή ήταν  κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας.
 Στο 18 ο Ζαχ. Κομπογεννητάκης πέτυχε το 1-0, και σστο 32′ ο Οκερέκε που σκόραρε ακόμα ένα παιχνίδι με κεφαλιά έκανε το 2-0.  Το άλλο γκολ της ομάδας μας ο Γιάννης Εμ. Καστανοπουλάκη στο δεύτερο ημίχρονο. Με την νίκη αυτή η ομάδα ξέφυγε 7 βαθμούς απο τον δεύτερο της βαθμολογίας και εξασφάλισε κατα πολύ αν όχι το πρωτάθλημα, σίγουρα μια θέση που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία του νομού. Ανταμείβεται έτσι η πολύ καλή προσπάθεια της διοίκησης αλλά και του χαρισματικού της προπονητή Λευτέρη Βεστάκη. Τα σχέδια ας ελπίσουμε να ειναι αντιστρόφως ανάλογα με αυτά του ΠΓΣ Κισαμικού και θα ρίξει πλέον την προσπάθεια της η διοίκηση στις ακαδημίες.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Λ. Κομπογεννητάκης, Σημαντηράκης, Παπαδάκης, Ι. Κ.. Καστανοπουλάκης (62′ Μπέκας), Οκερέκε, Μπερντίος (75′ Σταθάκης), Ι.Μ. Καστανοπουλάκης (82′ Χότζα), Ζαχ. Κομπογεννητάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: