Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΤΥΠ ΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΛΥΚΕΙΑ

  Συνάντηση είχε χθες ο βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης με την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως με αντικείμενο μια σειρά θέματα της αρμοδιότητάς της. Στη συνάντηση μετείχε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Χανίων Γρηγόρης Γκουλούσης.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
-Η ανάγκη να παρακολουθείται στενά η πορεία των εργασιών της ΚΤΥΠ Α.Ε. (αρμοδιότητας Υπουργείου Υποδομών) σε σχέση με την κατασκευή του νέου Λυκείου στην Κίσαμο.
 Αν και δεν δόθηκαν δημόσια οι απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν απο το βουλευτή είναι κάτι ενθαρρυντικό αυτό, οτι δηλαδή κάποιος ασχολείται ακόμα με τα νέα Λύκεια μας. Η ενημέρωση πλέον για την πορεία τους μόνο απο βουλευτές οι οποίοι έχουν και τους λόγους τους.
Βέβαια το ερώτημα παραμένει αναπάντητο "Παρακολουθούνται απο κανένα η πορεία των εργασιών της ΚΤΥΠ Α.Ε ή το έχουμε αφήσει και αυτό στην τύχη του; 
- Αλλά ξέρω εμείς εδώ είμαστε ικανοποιημένοι με τα προκάτ, εξάλλου δεν τίθεται και θέμα συντήρησης των ... τα καλύπτει ακόμα η εγγύηση του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: