Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

 Μια οι πιέσεις των κατοίκων, μια η αναφορά του blog σχετικά με τις λευκές περιοχές του δήμου Κισάμου και ιδιαίτερα του Πλατάνου... έφεραν την πρώτη αντίδραση. Ας ελπίσουμε οτι ο δήμος μας θα κάνει αυτό που πρέπει ...

Προς Δήμο Κισσάμου     31- 01- 2022
Υπόψιν κ. Δημάρχου και
Θέμα: Πρόβλημα έλλειψης τηλεοπτικού σήματος.
Αξιότιμοι, 
Το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και δεκαετίες (από την έναρξη μετάδοση), με το τηλεοπτικό σήμα στις τοπικές κοινότητες Γραμβούσας και Πλατάνου είναι γνωστό σε όλους πέρα από κάθε αμφιβολία. Οι ενδιάμεσες λύσεις που είχαν δοθεί στα πρώτα χρόνια, έχουν περιέλθει σε τέλμα και το διαπιστώνουμε πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς αυτοί που το βιώνουν “στο πετσί τους” είναι οι κάτοικοι των παραπάνω κοινοτήτων. 
Κύριοι, αξιοποιήστε την δυνατότητα που δίνει το υπουργείο και η digia, για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να ταλαιπωρούνται οι συνάνθρωποι μας εν έτη 2022. 
Σταματήστε  την αποποίηση ευθυνών με την υποτιθέμενη συλλογή των 500 υπογραφών -  Σπιτιών, που απαιτούνται των μονίμων κατοίκων για να τοποθετηθεί ο μόνιμος αναμεταδότης που απαιτείται και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. 
Η διαδικασία αυτή μπορεί να αποτυπωθεί άμεσα από τον δήμο. Ο δήμος έχει πλέον όλα τα στοιχεία των παροχών ρεύματος ανά τοπική κοινότητα, εύκολα λοιπόν διαπιστώνει πόσες κατοικίες υπάρχουν στις εν λόγο κοινότητες,  τις τυπώνει, τις βεβαιώνει και τελειώνει το θέμα με το υπουργείο και την digia, δίχως άλλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία των πολιτών. 
Αντιδημάρχου Τ.Κ Πλατάνου – Γραμβούσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: