Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά την απόφαση παράτασης της σημερινής αργίας και της κήρυξης της Περιφέρειας Κρήτης σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Κισάμου αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει μόνο για την διαχείριση των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας που έχουν προκύψει.
Τα ΚΕΠ και οι υπόλοιπες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν και δεν θα γίνουν συναλλαγές με το κοινό. 
Οι δημότες μας μπορούν να στέλνουν τα αιτήματά τους με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο email του Δήμου dkisamou@gmail.com.
Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:
28223.40200, Γραμματεία Δημάρχου
6985052391, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυροδημητράκης Σπύρος
6944660854, Εντεταλμένος Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιναχωρίου κ. Σκαλιδάκης Θοδωρής
Επίσης, οι παιδικοί σταθμοί και όλα τα σχολεία του Δήμου Κισσάμου θα παραμείνουν και αύριο κλειστά και δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. 
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: