Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

Ο επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας ZEN AGRO PC Ευφυής Γεωργία – Γεωργικοί Σύμβουλοι, Χαρτζουλάκης Κων/νος, Γεωπόνος-Ερευνητής, τ. Δ/ντής του Ινστιτούτου Ελιάς & Υποτροπικών Φυτών Χανίων περιλαμβάνεται στο 2% των πιο σημαντικών επιστημόνων στον κόσμο, σύμφωνα με την πρόσφατη ταξινόμηση της μελέτης των Baas J, Boyack K, Ioannidis JPA., (2021) του Stanford University, του εκδοτικού οίκου Elsevier, που δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021 με τίτλο «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators” (https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3), όπου περιέχει την ανανεωμένη λίστα κατάταξης με τους πιο σημαντικούς επιστήμονες στον κόσμο σε διάφορους επιστημονικούς τομείς.
Η λίστα αυτή ανακοινώνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την απήχηση του  επιστημονικού έργου για περισσότερους από 8.000.000 επιστήμονες ανά τον κόσμο, ταξινομώντας τους σε 22 επιστημονικά πεδία και 176 υποπεδία.
Στη λίστα περιλαμβάνονται οι κορυφαίοι 100.000 επιστήμονες παγκοσμίως από όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και το 2% των κορυφαίων επιστημόνων του επιστημονικού τους υποπεδίου.
Από την Ελλάδα στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται 845 επιστήμονες μεταξύ των οποίων 3 από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: