Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΕΛΑ ΡΕ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗ....

Ο Δήμος Χανίων, με το έργο του «Κοινωνικό Πλυντήριο», αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στην κατηγορία «Ανθρώπινα Δικαιώματα» στα Πανευρωπαϊκά Βραβεία Καινοτομίας στην Πολιτική, μετά από την ψήφο πολιτών από όλη την Ευρώπη.
Η ανακοίνωση του αποτελέσματος για το νικητήριο έργο στην κατηγορία Ανθρώπινα Δικαιώματα, πραγματοποιήθηκε χθες, 18 Ιανουαρίου 2022, στο Στρασβούργο και ο Δήμος Χανίων αναδείχτηκε πρώτος στην επιλογή των πολιτών, έχοντας απέναντί του εξαιρετικά ενδιαφέροντα έργα από την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την Ελβετία, τη Σουηδία, την Πολωνία και τη Λιθουανία. Το σύνολο των έργων που ήταν υποψήφια στην κατηγορία Ανθρώπινα Δικαιώματα μπορεί να βρεθεί εδώ.
Τα Χανιά βγήκαν πρώτα ανάμεσα σε 90 συμμετοχές από πλήθος πόλεων στην Ευρώπη..
Ολόκληρο το ρεπορτάζ του zarpa  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: