Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΗΣ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κισάμου, ο Ερυθρός Σταυρός (τμήμα Κισάμου), η Νεολαία Κισάμου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δραπανιά, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, στην εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας του Δραπανιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05-02-2022.
Επικαλούμενοι το εθελοντικό πνεύμα και την οικολογική συνείδησή σας, ζητάμε λίγο από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας για να καθαρίσουμε την ακτή από τα στερεά απορρίμματα (ξύλα, πλαστικά) τα οποία συσσωρεύτηκαν λόγω του πρόσφατου ναυαγίου. 
Σημείο εκκίνησης στο Δημαρχείο Κισάμου και ώρα 14.30.μμ.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: