Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ) ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID-19

Στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Κισάμου μάλλον έχει επιλεγεί απο την περιφέρεια Κρήτης να υπάρχει ένα ξενοδοχείο (καραντίνας) υποδοχής ατόμων που έχουν covid-19. Πριν απο ένα μήνα ξεκίνησαν οι συζητήσεις απο την περιφέρεια για να βρεθεί το ξενοδοχείο το οποίο, όπως λένε οι ανεπίσημες πηγές, έχει βρεθεί και θα λειτουργήσει για αυτόν τον σκοπό απο τις 15 Ιουνίου. 
Θεωρώ οτι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχήσει είναι μια φυσιολογική και αναγκαία λύση, εφόσον παρουσιαστούν τέτοια περιστατικά, κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου. 
Το μόνο ανησυχητικό είναι οτι αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται στα φανερά και απαραίτητο είναι να το γνωρίζει ο Δήμος, ο σύλλογος ξενοδόχων, αλλά και οι κάτοικοι εφόσον υπάρχουν εκεί γύρω...πράγμα βέβαια που δεν συμβαίνει...
Το οτι επιλέχτηκε η περιοχή μας να έχει ένα τέτοιο ξενοδοχείο είναι απλό και μάλλον έχει να κάνει με το ξενοδοχείο αυτό POY τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσε.
Φυσικά όλα αυτά ανεπίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: