Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

545 Ελληνικές ακτές, 16 μαρίνες και 6 τουριστικά σκάφη βραβεύθηκαν με τη Γαλάζια Σημαία το 2021. Στα Χανιά δόθηκαν 33 σημαίες
3 στον Δήμο Κισάμου
4 στον Δήμο Κανδάνου-Σέλινου
11 στον Δήμο Αποκορώνου
13 στον Δήμο Χανίων 
Στο Δήμο Κισάμου πήραν γαλάζια σημαία οι γνωστές παραλίες μας.... 
Καστέλι/Μαύρος Μόλος-Πλάκα
Φαλάσαρνα/Παχειά Άμμος 1
Φαλάσαρνα/Παχειά Άμμος 2

Φυσικά για άλλη μια φορά το Λαφονήσι δεν πήρε την σημαία του, μιας και ακόμα παλεύουμε με τα στραλίκια... Πάντως όπως θέλουν να λέμε το Λαφονήσι δεν χρειάζεται Γαλάζια σημαία, μιας και τα νερά του είναι πεντακάθαρα... και ανέσεις έχει και προσφέρει λίγο πολύ αυτά που πρέπει ..... για τους ανάπηρους δεν ξέρω πια παραλία προσφέρει αλλά είπαμε ψηλά γράμματα αυτά.
Σαγιονάρα και σορτσάκι για την έπαρση των σημαιών...με φώτο φυσικά και με τους επίσημους στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: